Mirësevini në shërbimin e Kartave të lojalitetit

karta e lojalitetit

Nëse keni ndonjë problem ju lutem na kontaktoni këtu

Kartela e lojalitetit ju ofron:

Anëtarëve te programit të lojalitetit qasje në llogarinë e tyre të blerjeve me LC kartelë në qendrat tona tregtare ETC. Përmes eLC-së një anetarë mund të:
  • Shikoje gjendjen detale të pikëve të grumbulluara sipas transakcionev
  • Shiko informatat kryesore personale në sistem
  • Parashtro pyetje apo jep propozime
Për të përfituar nga këto mundësi së pari duhet të merrni kartelen e lojalitetit (LC- kartelën dhe regjistroheni. Kartela, regjistrimi dhe shërbimi ofrohen plotësisht falas.
  • Kartela merret në lokalet e ETC-së
  • Regjistrimi bëhet në mënyrë automatike, brenda 24 orëve pas marrjes së kartelës